Sponsorer

Sponsrar vinnaren i Tempocupen med en språngavgift till antingen  Dandini eller Indian Crush

www.crabbet.se

www.arabhasthagen.se
www.gimmickarabians.se

Ingela Brinkefeldt/ArabHästHagen och Anne Karlsson/Gimmick Arabians, som är välkända uppfödare av arabiska fullblod, är de som står bakom Crabbet Arabians of Sweden och kliver in som huvudsponsor till Tempocupen 2022!

Ni hittar all information om deras vision och sponsorpriset HÄR.

De hingstar de erbjuder fri betäckning med är:

Dandini

född 2014. En brun hingst uppfödd av Anne Brown / Gadebrook Stud i England. Vi köpte honom gemensamt i maj 2021 från England, men han har stått i Spanien i några år dessförinnan. Dandini utbildas i dressyr av Tanja Willyard / Kreativ Hästträning. Dandinis pappa är Marbon Masadi född i England, men ägs nu av Esther Nietzert i Tyskland. Dandinis mamma är Palma Benay, född i Australien, men ägs nu av Anne Brown / Gadebrook Stud i England. Dandinis morfar är Pevensy Safari, som ägs av Gail Rooney / Danjera Arabians i Australien. Dandini har avkommor i både England och Spanien som matchas för distansritt.

 

Indian Crush

född 2011. En fuxhingst uppfödd av Anne Karlsson / Gimmick Arabians, men ägs nu av Ingela Brinkefeldt / ArabHästHagen. Indian Crush’s pappa är Indian Shimad som är uppfödd av Rosemary och Elizabeth Archer i England, Rosemary har arbetat på Crabbet Stud och även skrivit böcker om stuteriet. Cinnamon Lady e. Gimmick är mamma till Indian Crush, hon är uppfödd av Anne Karlsson / Gimmick Arabians. Indian Crush kvalade till Unghästfinalen i distansritt som 5-åring och gick godkänt på själva finalen. Han har hittills 9 avkommor, de äldsta födda 2018, alla har mycket trevligt psyke och är vackra.

Crabbet Arabians of Sweden

Termobar

Thermobar sponsrar vinnaren i Tempocupen Light med en thermobar Eco (värde 3490 kr)


www.thermobar.se

Equitime Selleria

Equitime är ett företag som specialiserat sig på utrustning för distansridning men också annan utrustning, engelsk och western, för ryttare och häst som kan är tålig och användbar.

Equitime sponrar Tempocupen med benskydd och stigläder till två pristagare samt t-shirt och buffar med deras logga till flera pristagare!


Kika på deras sida för att se hela deras utbud.


www.equitime.it/en


Mälardalens

Distansryttarförening

Sponsrar med härligt snygga täcken till 2 pristagare!


www.malardalensdistansryttar.se

Höjens Hästhälsa

Höjens Hästhälsa arbetar för friskare och starkare hästar både i skogen och på banan. Ann-Sofie är certifierad Equiopat, och förutom att hon själv tävlar i distansritt arbetar hon med de senaste metoderna och maskinerna inom friskvård, rehabilitering och fysioterapi.


Under året kommer hon tillsammans med Temporitten lotta ut flertalet presentkort på behandlingar bland deltagarna, och efter avslutad cup kommer en av de placerade i cupen vinna ett behandlingspaket på 3st behandlingar (värde 2850 sek)


Höjens Hästhälsa

Equilab

Sponsrar två pristagare med en årsprenumeration av Equilab. Samt en årsprenumeration kommer att lottas ut bland de anmälda.
Equilab är ett perfekt verktyg för distansryttare.


www.equilab.horse

Wea art

Wea art med Tanja Willyard sponsrar med ett pris värde ca 2000 kr.


Tanja målar på glas, muggar, canvas, filtar m.m. 


Wea art med Tanja Willyard


Uhip

Uhip brinner för dig som möter dagliga väderutmaningar och lever ett aktivt hästliv. Vår ledstjärna är att skapa kläder av funktionella material, med smarta funktioner och med snygg design så att du ska kunna göra det du älskar med stil.


Sponsrar två pristagare med deras populära tröjor i Bamboo samt deras snygga buffar.

(värde ca 400 kr)


HÄR kan ni läsa om deras kollektion med Bamboo.


www.uhip.se

Värmlands

Distansryttare

Sponsrar med en valfri start i någon av deras nationella tävlingsklasser under 2023.


www.varmlandsdistansryttare.se

Ebba Bota

Sponsrar en pristagare med 50% av kostnaden för ett träningsupplägg. (värde ca 1500 kr)


Ebba Bota

Setzi

Sponsrar med presentkort!

Setzi har förutom sina omåttligt populära sadlar för just distansridning även träns, paddar, benskydd m.m.


www.setzisaddles.com


Rath saddles

Rath saddles sponsrar med en sadelgjord från deras kollektion.


www.rathsaddle.com


Hälsopedagog
Häst & Människa

Josefin Blom Lugn, distansryttare och tränare som driver Hälsopedagog, Häst & Människa sponsrar med två samtal (via telefon) med rådgivning/coaching.

Josefin hjälper bland annat ryttare med att se över tränings- och tävlingsupplägg, planering av tävlingssäsongen samt jobba med både delmål och långsiktiga mål.


www.halsopedagog.se